THE FUSION FORUM dot NET

Online forum for music & entertainment lovers
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   August 29th 2007, 13:27

Q.1 WHO WROTE ABSOLUTLEY FABOULOUS?

A. DAWN FRENCH
B. JENNIFER SAUNDERS
C. JOANNA LUMLEY
D. JULIA SAWALHA

Q.2 WHAT RELATION WAS GRANVILLE TO ARKWRIGHT IN OPEN ALL HOURS?

A. UNCLE
B. BROTHER
C. SISTER
D. NEPHEW

Q.3 WHAT WAS THE SPIN OFF TV SERIES FROM "OFF THE BUSES" ?

A. BAD BOYS
B. OH BROTHER
C. DONT DRINK THE WATER
D. TERRY AND JUNE

Q4. WHO RUNS MONTY PYTHONS CHEESE SHOP ?

A. MR DIBLEY
B. MR TROTTER
C. MR WENSLEYDALE
D. MR CHEDDAR

Q5. WHAT PROFESSION WAS CAPTAIN MAINWARING IN DADS ARMY ?

A. BUTCHER
B. BANK MANAGER
C. UNDERTAKER
D. JOURNALIST

Q6. WHAT BRITISH DRAMA SERIES DID DEREK FOWLDS OF "YES MINISTER" GO ON TO STAR IN ?

A. THE BILL
B. COLD FEET
C. HEARTBEAT
D. DARLING BUDS OF MAY

Q7. WHAT WAS THE NAME OF FRANK SPENCERS DAUGHTER IN " SOME MOTHER TO AVE THEM " ?

A. JENNIFER
B. JESSICA
C. JANE
D. BETTY

Q8. IN BLACKADDER THE THIRD, EDMUND IS BUTLER TO WHO ?

A. QUEEN ELIZABETH 11
B. BALDRICK
C. THE PRINCE REGENT GEORGE
D. PERCY

Q9. WHAT IS THE LONGEST RUNNING SOAP IN ENGLAND?

A. EASTENDERS
B. CORONATION STREET
C. EMMERDALE
D. CASUALTY

Q.10 WHO WAS THE LEAD MAN IN THE SITCOMS "MAN ABOUT HOUSE", "ROBINS NEST" AND " ME AND MY GIRL " ?

A. ROD HILL
B. RICHARD O'SULLIVAN
C. DAVID JASON
D. JOHN THAW

Q.11 WHAT CHARACTER DID RICHARD MARNER PLAY IN "ALLO ALLO "?

A. HERR OTTO FLICK
B. CAPTAIN HANS GEERING
C. COLONEL VON STROHM
D. PRIVATE HELGA GEERHART

Q. 12 FOR WHAT REASON DID PAULINE FOWLER HIT ARUTHR FOWLER WITH A FRYING PAN IN EASTENDERS?

A. HE STOLE THE CHRISTMAS CLUB MONEY
B. SHE FOUND OUT HE HAD AN AFFAIR
C. HE FORGOT TO PUT THE RUBBISH OUT
D. HE LEFT MARTIN FOWLER IN THE ALLOTMENT

Q.13 WHO WROTE ONLY FOOL AND HORSES?

A. J K ROWLING
B. TONY WARREN
C. JOHN O'SULLIVAN
D. DAVID JASON

Q14. WHO WAS THE FIRST MAN TO APPEAR ON CHANNEL 4?

A. LIONEL BLAIR
B. RICHARD WHITLEY
C. JOANTHAN ROSS
D. STEPHEN FRY

Q15. WHO WAS THE FIRST PRESENTER OF TOP OF THE POPS?

A. NOEL EDMONDS
B. DAVE LEE TRAVIS
C. JIMMY SAVILLE
D. TONY BLACKBURN


MESSAGE ME (DIGITAL-PRINCESS) YOUR ANSWERS WITH THE QUESTION NUMBER AND THEN A.B.C OR D BESIDE IT!!

AND OI !!!! NO CHEATING !!!!

EACH CORRECT ANSWER EARNS U 5 POINTS. PERSON WITH THE HIGHEST SCORE WILL WIN A MYSTERY PRIZE !

GOOD LUCK AND EVERYONE IS WELCOME TO GIVE IT A GO !

CLOSING DATE : FRIDAY 7TH SEPTEMBER 15:00

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:


Last edited by on September 16th 2007, 10:50; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
doddy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1791
Age : 34
Location : A small town in Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   August 29th 2007, 14:00

entered, I did it on my own too no cheating

bet everyone else will though
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/doddy1983
Jonny Fusion
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 1895
Age : 34
Registration date : 2007-04-21

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   August 29th 2007, 14:49

I'm going to do it without looking the answers up on the internet.

It's more fun just doing it on your own! Very Happy

_________________
TheFusionForum.Net

Back to top Go down
View user profile http://www.fusionnewspapers.co.uk
pink-princess-roxy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1468
Age : 33
Location : Barnsley/Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   August 31st 2007, 03:27

done
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/roxywaller
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   August 31st 2007, 05:37

4 entrys in so far ! come on the rest of yas get ur thinking caps on !!!!

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 5th 2007, 16:17

just a reminder .... 2 days left till closing for this !!!

good luck !!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
rob_le_shark
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Number of posts : 366
Age : 34
Location : warrington/sheffield
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 10th 2007, 11:58

whoops was on holiday and missed the deadline

heres my answers

1B
2D
3C
4C
5B
6C
7B
8C
9B
10B
11C
12B
13C
14B
15C

who won?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/robtheshark
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 10th 2007, 13:13

mmmmm ill accept this entrant rob hehe

winner will be announced within the next few days !

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
doddy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1791
Age : 34
Location : A small town in Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 11th 2007, 10:06

I think rob cheated
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/doddy1983
pink-princess-roxy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1468
Age : 33
Location : Barnsley/Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 12th 2007, 04:14

who won
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/roxywaller
pink-princess-roxy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1468
Age : 33
Location : Barnsley/Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 17th 2007, 07:37

come on who won Question
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/roxywaller
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 17th 2007, 13:48

god i thought it was up lol

and the winner is ............................ drum roll if u please...............




















































SIR ROB LE SHARKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

pm with name address and postcode and ur mystery prize will be winging its way to u soon !!!!!!!!!!

well done to everyone that entered and better luck next time !

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
rob_le_shark
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Number of posts : 366
Age : 34
Location : warrington/sheffield
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 17th 2007, 14:42

lol mint is its sharable ?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/robtheshark
Jonny Fusion
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 1895
Age : 34
Registration date : 2007-04-21

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 17th 2007, 14:43

Congrats shark man cheers

_________________
TheFusionForum.Net

Back to top Go down
View user profile http://www.fusionnewspapers.co.uk
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 17th 2007, 15:11

haha ull have to wait and see wont u hehehe

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
doddy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1791
Age : 34
Location : A small town in Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 21st 2007, 11:50

he cheated!!!!


I know him!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/doddy1983
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   September 21st 2007, 12:40

hehehe well if he did ill attack him with my stun gun tomorrow night hehee

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
rob_le_shark
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Number of posts : 366
Age : 34
Location : warrington/sheffield
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 23rd 2007, 11:58

hehe thanks for the dvd im sure me roxy and doddy will have a good go at it around chrimbo time!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/robtheshark
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 23rd 2007, 13:17

hehe glad u got it ! i held off cuz they always striking !

let me know if its any good i might get one for myself

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
rob_le_shark
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Number of posts : 366
Age : 34
Location : warrington/sheffield
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 23rd 2007, 14:14

aye will do
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/robtheshark
pink-princess-roxy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1468
Age : 33
Location : Barnsley/Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 24th 2007, 02:55

I'm sure after a few glasses of country manor it will be a right laugh
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/roxywaller
doddy
Fusion Member
Fusion Member
avatar

Number of posts : 1791
Age : 34
Location : A small town in Sheffield
Registration date : 2007-04-23

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 24th 2007, 11:00

pink-princess-roxy wrote:
I'm sure after a few glasses of country manor it will be a right laugh




indeed
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/doddy1983
Tizario
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Number of posts : 138
Age : 33
Location : Yorkshire
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 25th 2007, 01:53

pink-princess-roxy wrote:
I'm sure after a few glasses of country manor it will be a right laugh

hmmm... what about horse if we're in a country manor? what sort of effect would that have on it?

What was it anyway?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/tizertrance
Digital-Princess
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 3158
Age : 35
Location : Banbridge
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 25th 2007, 14:18

british tv quiz interactive dvd !

_________________
:..Im Helens Number 1 Whore..:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/purplekitten1982
rob_le_shark
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Number of posts : 366
Age : 34
Location : warrington/sheffield
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   October 25th 2007, 14:20

did my post get deleted/?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/robtheshark
Sponsored content




PostSubject: Re: British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!   

Back to top Go down
 
British TV Quiz- MYSTERY PRIZE !!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Babylon Mystery Orchestra
» SCANDAL Song Quiz
» Esterlyn
» Find A Grave.com
» Mahavishnu Mystery Album?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
THE FUSION FORUM dot NET :: Competitions-
Jump to: